Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja poziva poljoprivrednike s područja Baranje koji su zainteresirani za prijavu na natječaj za Mjeru 4. “Ulaganje u fizičku imovinu” – podmjera 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva”, tip operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” da se prijave na INFORMATIVNU RADIONICU LAG-a BARANJA koja će se održati u ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine, s početkom u 17,00 sati, u Kneževim Vinogradima, u Domu kulture, na adresi Glavna 82.

Cilj radionice je upoznati potencijalne prijavitelje s uvjetima prihvatljivosti korisnika, prihvatljivim aktivnostima, kriterijima odabira projekata, intenzitetom potpore i propisanom dokumentacijom za natječaj.

Tijekom informativne radionice stručne osobe LAG-a Baranja pružit će potrebne informacije i odgovarati na pitanja sudionika radionice vezano uz prijavu na natječaj.

Predviđeno trajanje informativne radionice je 90 minuta.

Ured LAG-a će i nakon radionice kontinuirano, za sve potencijalne prijavitelje na tip operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” vršiti konsultacije. Za individualne konsultacije potrebna je samo najava sastanka, što se može učiniti putem maila lag.baranja@gmail.com ili putem telefona 031/333813.