Obavještavaju se roditelji djece s područja Općine Kneževi Vinogradi da će Općina Kneževi Vinogradi financirati sezonske karte za svu djecu starosti od 5 godina do 14 godina (završetak osnovne škole), čime bi svako dijete imalo cijelo ljeto slobodan ulaz na bazene. 

S obzirom da se radi o malodobnoj djeci, tiskanje ulaznica na ime djeteta i uručenje sezonske karte djetetu, provesti će se uz suglasnost roditelja.

Mole se roditelji koji su suglasni da dijete dobije sezonsku ulaznicu, a nisu dobili ili popunili obrazac, da se jave u općinu Kneževi Vinogradi do 20. lipnja 2017. godine kako bi za svoje dijete popunili obrazac suglasnosti.

Ulaznice će biti uručene na otvorenju sezone.

OBAVIJEST   –   Obrazac suglasnosti

ÉRTESÍTÉS   –  Formanyomtatvány


Također Vas obavještavamo da će Zajednica športskih udruga na bazenu Kneževi Vinogradi tijekom srpnja organizirati obuku neplivača po programu Ministarstva, obrazovanja i športa. S područja Općine je moguće upisati 15 djece dobi od 5 godina i nadalje. Cijena obuke za roditelje iznosi od 80-100 kuna po djetetu (ovisno o broju upisane djece i iznosu sufinanciranja drugih subjekata).

Ukoliko ste zainteresirani da i vaše dijete ide na obuku možete se obratiti Zajednici do 15. srpnja 2017. godine na sljedeće kontakte: