Obavještavamo Vas da je volonterska ekološka akcija čišćenja divlje deponije između Kotline i Kamenca, planirana za 22.04.2017. u okviru ZELENE ČISTKE, odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Akcija će biti organizirana u nekom drugom terminu o čemu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.


 

Na inicijativu komunalnog poduzeća Kneževi parkovi d.o.o., Općina Kneževi Vinogradi organizira akciju ˝Zelena čistka 2017.˝.

Akcija će se održati u subotu, 22. travnja 2017. godine, s početkom u 9 sati, a odnosi se na čišćenje divljeg odlagališta otpada između naselja Kamenac i Kotlina.

Planirano vrijeme trajanja je do 13 sati, nakon čega će za sve sudionike biti osiguran ručak i piće.

Kneževi parkovi d.o.o. će također osigurati prijevoz do navedene lokacije za sve one koji nemaju svoj.

Općina Kneževi Vinogradi ovim putem poziva volontere, odnosno sve zainteresirane mještane, predstavnike mjesnih odbora, ustanova, institucija, škola, udruga i športskih klubova da se odazovu ovom pozivu i budu dio ovog globalnog pokreta!

Prijaviti se možete putem ankete na sljedećoj poveznici: https://goo.gl/1IxyQy, pozivom na broj: 031/730-041 (Kneževi parkovi d.o.o. – Koordinator akcije) ili slanjem prijave na e-mail: knezevi.parkovi@gmail.com. Prijaviti se možete do četvrtka, 20. travnja 2017. godine.

Zelena čistka dio je globalnog pokreta Let’s do it! i godišnjih akcija World Cleanup (Očistimo svijet), koja okuplja aktivne građane i organizacije u najvećem volonterskom projektu u povijesti čovječanstva. Cilj je u jednom danu ukloniti što veće količine ilegalno odloženog otpada.

Više o Let’s do it možete pročitati na stranici: http://www.zelena-cistka.org/zelena-cistka/lets-do-it/.