Kulen Dobrovac

Tradicija proizvodnje kulena u Baranji vraća nas u davnu 1905. godinu kada je Geza Borbaš u Karancu počeo proizvodnju baranjskog kulena. Od tih dana pa sve do danas kulen proizveden u Baranji delicija je koja nema konkurencije, upravo radi specifičnosti recepta i primjene domaćih baranjskih dodataka.

Omjer mesa i probranih začina u proizvodnji kulena dio su stoljetne recepture koja se u obitelji Dobrovac prenosi s koljena na koljeno i koja ga čini tako posebnom gurmanskom poslasticom.  Okus tradicionalnog kulena vrhunske kvalitete, glavna je odlika ove delicije čiji pomno birani sastojci – kvalitetno meso i posebno odabrana baranjska crvena paprika, te zrenje koje zna trajati i do nekoliko mjeseci.

Osim domaćeg kulena u ponudi OPG Dobrovac možete pronaći i domaću šunku, domaću kobasicu, domaću slaninu/pancetu.

 

Adresa

Glavna 11, Kneževi Vinogradi

Kontakt

Email — petardobrovac@gmail.com
Tel — +385 31 730 665, +385 91 582 20 64

Društvene mreže