Tvrtka Kneževi Parkovi d.o.o., osnovana je od strane Općine Kneževi Vinogradi radi organiziranja, unapređivanja i razvoja općinskog gospodarstva. Tvrtka je osnovana 01.04.2015. i odmah je preuzela gospodarstvo i upravljanje komunalnom infrastrukturom Općine Kneževi Vinogradi.

Brojne gospodarske aktivnosti na području Općine Kneževi Vinogradi, a posebno intenzivan investicijski razvoj u području poljoprivrede, proizvodnje, turizma, komunalnih djelatnosti, nametnuo je potrebu osnivanja tvrtke s funkcijom razvoja gospodarstva općine i investicijskog razvoja te upravljanja javnim resursima. Brojnim izmjenama zakonske regulative, otvorenost EU fondova s ogromnim mogućnostima iskorištenja za razvoj ruralnih područja,  nametnula se potreba za osnivanje novog sustava za upravljanje ovim tijekovima.

Kako brojni projekti i njihovo obilježje gospodarski imaju puno širi gospodarski značaj – ne samo za područje Općine Kneževi Vinogradi nego za cijelu Baranju kao cjelinu sa bezbroj mogućnosti, u našim promišljanjima želimo poslati poruku gospodarskim subjektima i svim zainteresiranim stranama za suradnju. Posebno se to odnosi na razvoj turizma i djelatnosti funkcionalno vezanih za turizam, koje moraju biti usmjerene na puno šire područje od samog područja Općine Kneževi Vinogradi, pružajući sliku bogatstva Baranje i Hrvatske.

SPORT I TURIZAM

IMG_0109

KOMUNALNE DJELATNOSTI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UPRAVA GROBLJA

Kamenac - Katoličko (4)

Kneževi parkovi d.o.o.
Glavna 82
31309 Kneževi Vinogradi
OIB: 49223848546

Tel: 031/730-041
E-mail: knezevi.parkovi@gmail.com

Direktorica: Jasna Petrović, 098 959 8845