Dječji vrtić ˝Zeko˝ i Općina Kneževi Vinogradi prijavili su se na Javni poziv za odabir ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja koje će koristiti sustav za upise razvijen u sklopu projekta ˝Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove˝ a kojeg je objavilo Ministarstvo uprave.

Odlukom Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva o odabiru ustanova ranog i predškolskog odgoja koje će koristiti sustav za upise, Dječji vrtić „Zeko” ušao je u društvo od 151 ustanove ranog i predškolskog odgoja na području Republike Hrvatske koji će koristiti navedeni sustav.

Ovim projektom će se digitalizirati proces upisa u predškolsku ustanovu, što će roditeljima omogućiti upis u programe Dječjeg vrtića Zeko i elektroničkim putem (e-Građani). Sustavom će se ostvariti i administrativno rasterećenje građana, jer za prijavu više neće biti potrebno donositi razne potvrde (poput rodnog lista djeteta ili potvrde o zaposlenju), već će sustav te podatke sam povlačiti iz odgovarajućih registara nadležnih državnih tijela koja su dosad građanima izdavala potvrde na svojim šalterima.