Кнежева кушаоница

Кнежева кушаоница и Кнежева ракија део су понуде Удружења произвођача ракије из воћа – УПРИВ, која је основана 2007. године са циљем промовисања Барање и производње изворног барањског производа-ракије од воћа. Како би коначни производ био што квалитетнији, производња је лимитирана, а ракије се производе само од првокласног воћа. Својим купцима и гостима нуде врхунске ракије (дуња, кајсија, шљива, јабука, крушка, лозовача и траварица) те врхунске ликере (вишња, кајсија, боровница, лимун) који се раде по рецептури старој 100 година.

Због лимитираних количина производа, Кнежеве ракије се искључиво могу купити у Кнежевој кушаоници – мали замак у склопу којег дестилерија чува своју тајну производње врхунских воћних ракија на традиционални начин, баш онако како су то чинили наши дедови. Послужена за великим округлим столом, у полумраку кушаоне, Кнежева ракија Вас враћа у нека стара, давно заборављена, прошла времена.

Кнежева кушаоница је отворена за унапред најављене групе од најмање 5 особа, те нуди могућност дегустације и куповине неколико врста врхунских воћних ракија и ликера.

Kontakt

Adresa — Ulica Lipa bb, Kneževi Vinogradi
Webhttp://www.upriv.hr
Email — knezeva.kusaonica@gmail.com
Telefon — +385 95 313 1111,, +385 99 212 2547