Ресторан винарија Јосић

Јединствена атмосфера дегустације делиција с погледом на вински подрум. Ресторан и винарија Јосић оживљавају окусе традиционалне барањске кухиње са нагласком на врхунска јела.

Гастрономски профил ресторана спој је традиционалног порекла и савремених трендова. Нуди специјалитете од речне рибе, као што су перкелте, рачићи, димљена риба и дрвени угљен на жару, дрвени угаљ, печен на жару, али и ракови и стада. Сва јела се спремају пред очима гостију.

Јошића вина окруњена су бројним златним медаљама за квалитет, вишеструким признањима за дизајн и потпуно оригиналан приступ опремању винских боца. Етикете носе мотиве ретких и угрожених врста сталних птица са тог подручја, чији је аутор и реализовала академска сликарица-графичарка Сабина Остојић и признати фотограф и сниматељ Марио Ромулић.

Еклектична унутрашњост ресторана комбинује традиционалне и рустикалне елементе са савременим дизајнерским решењима. Многобројна дешавања у ресторану и вечера такође дају посебан зачин свему. Гости могу да уживају у уметничким изложбама, редовним музичким програмима (тамбурашка музика, стара градска музика, итд.) И повременим концертним наступима. Постоје и посебни гастрономски догађаји попут Фиџијада, Цуленијада, Дани старих хрватских јела, презентације вина, па чак и соммелиер-класе за аматере.

Kontakt

Adresa — Planina 194, Zmajevac
Webhttp://www.josic.hr
Email — restoran.josic@gmail.com
Telefon — +385 31 734 410,, +385 98 466 727,, +385 98 98 252 657