Ресторан „Пирош чизма“ налази се у самом центру места Суза, удаљеном око 5 км од Кнежевих Винограда на путу према граничном прелазу са Србијом. Ресторан се одликује пријатним рустичним амбијентом, може угостити 100 особа те је погодан за организовање разних прослава и породичних свечаности. Својим гостима нуде богату кухињу у којој се могу пробати аутохтони барањски специјалитети као што су паприкаш од речне рибе, перкелт од сома, чобанац од дивљачи, јела са роштиља али и специјалитети куће. Осим ресторана, на располагању је и ловачка сала погодна за потребе пословног туризма (уређена са луксузном опремом, винотеком и др.) Која може да прими око 80 гостију, те пространа летња тераса у којој се може угостити 120 особа.

Капелица вина

Вински подрум „Пирош чизма“ је смештен на првом спрату објекта укопан у Лесно Брдо, далеке 1892. године. У подруму су заступљена квалитетна и врхунска вина локалних винара.

Пансион

Пансион „Пирош чизма“ располаже са 16 двокреветних соба и 9 трокреветних и четверокреветних соба. Све су собе са засебном купатилом, климатизоване, опремљене телевизором, имају могућност приступа интернету и имају осигурано паркиралиште за приватна возила и аутобусе.

Пансион „Пирош Чизма“ нуди велик број садржаја за све љубитеље активног, породичног, гастро и пословног туризма. Организују лов у ловиштима у непосредној близини, риболов на Дунаву, излете у Копачки рит, вожњу кануом или бродом по Дунаву јахање и вожњу коњском запрегом, обилазак винских путева и винских подрума уз дегустацију вина и ракија.