Фото сафари

Компанија Етно село д.о.о. основана је 2010. године, а бави се туризмом, услугама фото – сафарија и организацијом тимбилдинг активности.

Фото-сафари је осмишљен за све љубитеље природе с понудом обиласка шуме Хаљево. Занимљивост обиласка је посматрање и могућност фотографисања природе и дивљачи из непосредне близине. Највећи број дивљачи креће се у периоду миграције октобар-фебруар, а најзанимљивији период за посетиоце је за време рике када су јелени неопрезни и заузети кошутама па им се лакше пришуњати.

Тимбилдинг  може бити начин снажног уједињења групе људи, развијања и оснаживања појединаца и групе у целини те откривања њихових слабости. Етно село д.о.о. помоћи ће Вам у планирању, осмишљавању и спровођењу изазова које ћете поставити пред своје тимове. За све групе жељне додатних активности у природи, нуде могућност ловачких спортских активности на лугарници Хаљево (стреличарство, гађање праћком и остале активности). Све активности се прилагођавају специфичним захтевима групе и њиховим могућностима.

Kontakt

Adresa — Kolodvorska 79,  Karanac
Webhttp://www.agria-lov.com/etno-selo-foto-safari
Email — etno.selo2010@gmail.com
Telefon — +385 91 128 1846 (Oliver Novački),, +385 91 400 7515 (Julijana Seleši)