Савез предузетника Мађара Хрватске

Савез предузетника Мађара Хрватске је удружење основано 2002. године као нестраначка организација. Представља облик удруживања пословних субјеката (предузетника Мађара Хрватске) с циљем унапређивања предузетништва и побољшања сопственог пословања те остваривања важних визија и циљева.

Мисија

Мисија СПМХ је идентификовати нове предузетнике, устројити чланове, пружати им све потребне информације који ће им олакшати, побољшати пословање. Изградићемо мрежу за међусобне сарадње и заједничке активности. Мисија СПМХ је промовисати предузетнички дух кроз међусобно корисне односе између пословне заједнице, кроз размену идеја, информација и знања потребних за развој и одржавање нових и постојећих предузећа. Мисија је уједно и подршка привредног развоја Хрватске.

Визија

Визија СПМХ је ујединити напоре и жеље чланова везано за повећање конкурентности на тржишту, повећати расположиве ресурсе, припремити изазовима глобализације, а све у циљу да чланови остваре своје пословне идеје.

Удружење је фактор у повезивању свих учесника предузетничког процеса, у промовисању предузетништва и у реализацији развојне коалиције мађарских предузетника.

Циљ им је побољшати ниво личног и друштвеног стандарда грађана мађарске националне мањине на основу развоја и раста предузетничко-менаџерских снага и способности.

Kontakt

Adresa — Glavna 2, Kneževi Vinogradi
Webhttp://spmh.info/
Email — info@spmh.info
Telefon — +385 31 730 881,, +385 31 732 104,, Predsjednik: Atila Borbaš +385 98 338 329,, Tajnik: Balint Juhas +385 91 177 7913