Restoran i pansion “Piroš Čizma”

Restoran ˝Piroš čizma˝ nalazi se u samom središtu mjesta Suza, udaljenom oko 5 km od Kneževih Vinograda na putu prema graničnom prijelazu sa Srbijom. Restoran se odlikuje ugodnim rustikalnim ambijentom, može ugostiti 100 osoba te je pogodan za organiziranje raznih proslava i obiteljskih svečanosti. Svojim gostima nude bogatu kuhinju u kojoj se mogu kušati autohtoni baranjski specijaliteti kao što su paprikaš od riječne ribe, perkelt od soma, čobanac od divljači, jela s roštilja ali i specijaliteti kuće. Osim restorana,  na raspolaganju je i lovačka sala pogodna za potrebe poslovnog turizma (uređena sa luksuznom opremom, vinotekom i dr.) koja može primiti oko 80 gostiju, te prostrana ljetna terasa u kojoj se može ugostiti 120 osoba.

˝Kapelica vina˝

Vinski podrum ˝Piroš Čizme˝ je smješten na prvom katu objekta ukopan u Lesno Brdo, daleke 1892. godine. U podrumu su zastupljena kvalitetna i vrhunska vina lokalnih vinara.

Pansion

Pansion ˝Piroš čizma˝ raspolaže sa 16 dvokrevetnih soba i 9 trokrevetnih i četverokrevetnih soba. Sve su sobe  sa zasebnom kupaonicom, klimatizirane, opremljene televizorom, imaju mogućnost pristupa internetu i imaju osigurano parkiralište za privatna vozila i autobuse.

Pansion Piroš Čizma nudi velik broj sadržaja za sve ljubitelje aktivnog, obiteljskog, gastro i poslovnog turizma. Organiziraju lov u lovištima u neposrednoj blizini, ribolov na Dunavu, izlete u Kopački rit, vožnju kanuom ili brodom po Dunavu jahanje i vožnju konjskom zapregom, obilazak Vinskih cesta i vinskih podruma uz degustaciju vina i rakija.

Kontakt

Adresa — Maršala Tita 101, Suza
Webhttps://www.piroscizma.hr/
Email — piros.hr@gmail.com
Telefon — +385 31 733 806, +385 99 312 0574