Restoran “PANON”

Restoran Panon nalazi se u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi (popularniji naziv SRC Bazeni) te postoji i radi gotovo od samog otvorenja ovog turističkog kompleksa.

Restoran Panon posluje cijele godine i posjetiteljima osim gastronomske ponude nudi i brojne druge usluge. Sastavni dio restorana su i
tri sale u kojima posjetitelji mogu uživati u prekrasnom interijeru i eksterijeru bilo da su u prolazu navratili na kavu, piće , ručak/večeru ili žele organizirati obilježavanje značajnih prigoda za poslovne partnere, obitelj ili prijatelje te ljetna terasa kapaciteta oko 150 mjesta.

Najpoznatija je Svečana sala Iris koja može primiti do 200 posjetitelja u prigodno uređenom ambijentu. Radi se o prostoru koji je primjeren za obilježavanje najsvečanijih trenutaka u životu (svatovi, rođendani, obiteljska okupljanja), ali i za organizaciju poslovnih susreta (sastanaka, konferencija, edukacija i dr.).

Sala je opremljena primjerenom opremom (stolovi, stolice, klima uređaji , lcd projektor, projekcijsko platno, razglas, primjerena rasvjeta te dodatnom opremom primjerenom za svečane ručkove/večere, svatove, zabave itd.). Prostor Svečane sale Iris moguće je povećati s prostorom zimske terase pa je moguće ugostiti do 250 uzvanika, u slučaju potrebe.

Zimska terasa može primiti 50-ak gostiju, a uređena je za dnevne posjetitelje koji se žele opustiti u mirnom okruženju uz kavu i piće i/ili obaviti poslovni sastanak s partnerima uz ukusa obrok i dobru kapljicu.

Treća po redu, ali ne manje ugodna, je mala sala za 30-ak gostiju uređena u etno štihu također primjerena za goste u prolazu kao i za organizaciju poslovnih sastanaka i manjih obiteljskih okupljanja.

Radno vrijeme restorana:

  1. U sezoni kupanja (od 01.06. do 31.08.) od 9 do 22 sata svaki dan u tjednu.
  2. 01.01.-31.05 – 01.09.-31.12. – od 9 do 22 sata svi dani u tjednu osim ponedjeljka (neradan dan, osim u slučaju najavljene grupe).

U restoranu Panon zaposleno je profesionalno, ljubazno i uslužno osoblje. U ponudi je na dnevnoj bazi dostupan velik broj toplih i
hladnih napitaka, pića te različite vrste hrane.

Osim hrane i pića u okviru catteringa dostupan je i najam šatora/pagode veličine 5×5 m za organizaciju domjenka na otvorenom.

Kontakt

Adresa — Moše Pijade 11, Kneževi Vinogradi
Email — vanja@knezevi-parkovi.hr
Telefon — +385 31 730 999, +385 99 613 2948