Načelnik Vedran Kramarić i predsjednici 31 udruge potpisali su jučer u  prostorijama Restorana Panon na SRC Kneževi Vinogradi ugovore o dodjeli novčanih sredstava temeljem Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro na području Općine Kneževi Vinogradi u 2024. godini i Javnog natječaja za financiranje manifestacija udruga na području Općine Kneževi Vinogradi u 2024. godini.

Načelnik je čestitao na uspješno prijavljenim programima, projektima i manifestacijama te se zahvalio svim udrugama na njihovom trudu i doprinosu koji ulažu u kreiranje i stvaranje društvenog, kulturnog, socijalnog i sportskog sadržaja na području naše općine a kojima se unaprjeđuje kvaliteta života stanovništva te ujedno promovira Općina Kneževi Vinogradi.

Ukupan iznos novčanih sredstava koji je dodijeljen za financiranje programa i projekata udruga iznosi 217.440,00 tisuća eura, dok će se putem natječaja za manifestacije udruga financirati 15 manifestacija s ukupnim iznosom novčanih sredstava od 46.050,00 eura.