Foto safari

Tvrtka Etno selo d.o.o. osnovana je 2010. godine, a bavi se turizmom, uslugama foto – safarija i organizacijom team building aktivnosti.

Foto–safari je osmišljen za sve ljubitelje prirode s ponudom obilaska šume Haljevo. Zanimljivost obilaska je promatranje i mogućnost fotografiranja prirode i divljači iz neposredne blizine. Najveći broj divljači kreće se u periodu migracije od listopada do veljače, a najzanimljiviji period za posjetitelj je za vrijeme rike kada su jeleni neoprezni i zauzeti košutama pa im se lakše prišuljati.

Team building – može biti način snažnog ujedinjenja grupe ljudi, razvijanja i osnaživanja pojedinaca i grupe u cjelini te otkrivanja njihovih slabosti. Etno selo d.o.o. pomoći će Vam u planiranju, osmišljavanju i provođenju izazova koje ćete postaviti pred svoje timove. Za sve grupe željne dodatnih aktivnosti u prirodi, nude mogućnost lovačkih sportskih aktivnosti na lugarnici Haljevo (streličarstvo, gađanje pračkom i ostale aktivnosti). Sve aktivnosti se prilagođavaju specifičnim zahtjevima grupe i njihovim mogućnostima.

Kontakt

Adresa — Kolodvorska 79,  Karanac
Webhttp://www.agria-lov.com/etno-selo-foto-safari
Email — etno.selo2010@gmail.com
Telefon — +385 91 128 1846 (Oliver Novački), +385 91 400 7515 (Julijana Seleši)