Kuća LoVra

Kuća LoVra – mjesto mira i odmora, svježeg zraka i tišine. U ovom smještaju ćete sve to naći, pa i više od toga. U tradicionalnoj baranjskoj kući koja je s puno savjesnošću i ljubavlju sanirana prirodnim materijalima poput drveta, gline, stare cigle i kreča uspijeva se ujediniti tradicijska gradnja s modernim dizajnom.

Kuća LoVra nudi jedan bračni krevet i jedan kauč krevet na razvlačenje. Interijer je moderan sa elementima različitih kulturnih baština Baranje. Apartman sadrži kompletnu kuhinju, prema prostoriji otvorenu tuš kadu i zaseban toalet. Gosti mogu uživati kušajući regionalna vina na posebnoj terasi uz apartman, u vrtu ili ispred kamina. Neograničen internet je uključen u ponudu, a parking uz imanje je besplatan.

U kući LoVra se možete ljeti i zimi odmoriti, šetati po prostranom vrtu ili iskoristiti priliku za jednu od silnih aktiviteta i izleta u bližoj i široj regiji. Nalazi se u samom centru Kneževih Vinograda, od kuda svi putevi vode ka rijekama i vinogradima.

Domaćini govore pet jezika (HR-SRB, DE, ENG, FR i ESP) te su u mogućnosti svojim gostima biti podrška u organizaciji njihovog boravka.

Kontakt

Adresa — Glavna 102, Kneževi Vinogradi
Email — baranja.alternativa@gmail.com
Telefon — +385 91 542 51 99, +41 79 256 72 31 (Whatsapp i Viber)