Kuće za odmor „Oaza mira“ i „Zmajevac“

Nema slike.

Kuće za odmor „Zmajevac“ i „Oaza mira“ smještene su na vinskoj cesti Kalvarija, na ulazu u pitoreskno selo Zmajevac – vinsku prijestolnicu Baranje. Riječ je o adaptiranim gatorima, renoviranima u rustikalnom stilu, ali sa svim sadržajima koji jamče puni komfor i zadovoljstvo posjetitelja.

Svaka od dviju kuća za odmor nudi smještaj za troje gostiju. Na ulazu u prizemlju nalazi se dnevni boravak, a u produžetku vinski podrum ukopan u brdo. U potkrovlju objekta nalaze se ležajevi. Od poznatih baranjskih restorana “Kovač čarda” i restoran vinarije Josić kuće za odmor se nalaze na otprilike kilometar udaljenosti. Sasvim blizu kuća za odmor koje se nalaze na pitomim obroncima vinorodnog Banskog Brda se nalaze i brojni vinski podrumi u Suzi i Zmajevcu, a preko Suze i pustare Mirkovac put vodi prema netaknutoj divljini parka prirode Kopački rit.

Kuće za odmor „Zmajevac“ i „Oaza mira“ savršeno su mjesto za odmoriti dušu i tijelo, te idealna su polazna točka za upoznavanje prirodnih znamenitosti i enogastronomske ponude Baranje.

Kontakt

Adresa — Ulica Maršala Tita 79 i 79f, Zmajevac
Webhttps://zmajevac.net/
Telefon — Jasmina Vučemilović - Šimunović - 098438865