Villa Sorella – Karanac

“Villa Sorella” je renovirana, luksuzna villa smještena u etno selu Karanac u Baranji. Udaljena je 7 km od Grada Belog Manastira i 30 km od Grada Osijeka.

Klimatizirana, moderno uređena, s naglaskom na minimalizmu u interijeru, zadovoljiti će sve potrebe i omogućiti da se gosti osjećaju kao kod kuće. Kategorizirana sa 4☆ pruža smještaj za 6-8 osoba. Sastoji se od prizemlja koje obuhvaća: prostrani dnevni boravak (40m2) sa sjedećom garniturom i kaminom, potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu sa izlazom na terasu i kupatilo. Na katu su smještene tri prostrane spavaće sobe, kupatilo i zaseban toalet. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetima a jedna sa dva odvojena kreveta. Sve spavaće sobe imaju zaseban izlaz na balkon.

Gostima je također na raspolaganju natkrivena terasa sa sjedećom garniturom i opremljenim mjestom za roštilj na drva. Uređena i ograđena okućnica s travnjakom od cca 600m2, gostima pruža potpunu privatnost. Za vrijeme cijelog boravka gostima je omogućen bežični pristup internetu. Kuća posjeduje privatni parking za 4 automobila.

Kontakt

Adresa — Petefi Šandora 1c, 31315 Karanac
Email — lasorella.hr@gmail.com
Telefon