Savez poduzetnika Mađara Hrvatske je udruga osnovana 2002. godine kao nestranačka organizacija. Predstavlja oblik udruživanja poslovnih subjekata (poduzetnika Mađara Hrvatske) s ciljem unapređivanja poduzetništva i poboljšanja vlastitog poslovanja te ostvarivanja važnih vizija i ciljeva.

Misija SPMH

Misija SPMH je identificirati nove poduzetnike, ustrojiti članove, pružati im sva potrebne informacije koji će im olakšati, poboljšati poslovanje. Izgradit  mrežu za međusobne suradnje i zajedničke aktivnosti. Misija SPMH je promovirati poduzetnički duh kroz međusobno korisnih odnosa između poslovne zajednice, kroz razmjenu ideja, informacija i znanja potrebnih za razvoj i održavanje novih i postojećih poduzeća. Misija je ujedno i podrška gospodarskog razvoja Hrvatske.

Vizija SPMH

Vizija SPMH je ujediniti napore i želje članova vezano za povećanje konkurentnosti na tržištu, povećati raspoložive resurse, pripremiti izazovima globalizacije, a sve u cilju da članovi ostvare svoje poslovne ideje.

Udruga je čimbenik u povezivanju svih sudionika poduzetničkog procesa, u promicanju poduzetništva i u realizaciji razvojne koalicije mađarskih poduzetnika.
Cilj im poboljšati razinu osobnog i društvenog standarda građana mađarske nacionalne manjine  temeljem razvoja i rasta poduzetničko–menadžerskih snaga i sposobnosti.