Udruga je osnovana 2001. godine. Okuplja mlade zbog mogućnosti druženja i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena kroz različite kreativne i edukativne radionice i aktivnosti. Trenutno broji 15 članova, koji su volonterski uključeni u rad Udruge.

Ciljevi: razvijanje civilnih inicijativa mladeži; pružanje psihosocijalne pomoći u svrhu poboljšanja kvalitete života i razvoj društva; promidžba svih oblika edukativnih sadržaja s posebnim naglaskom na poticanje rada mladih; razvoj civilnih inicijativa mladeži u lokalnim zajednicama; razvoj poduzetništva mladih; promidžba kulture mira i nenasilja

Djelatnosti: raditi na poboljšanju kvalitete života kroz organizaciju i osmišljavanje slobodnog vremena; organizirati javne manifestacije (koncerti, izložbe, sportske manifestacije, kazališne predstave i ostale kulturne sadržaje); provođenje programa edukativnih i kreativnih radionica te drugih programa podrške; suradnja s lokalnim i državnim institucijama.

Aktivnosti

Svake godine Udruga simbolično obilježava pojedina događanja koja su zanimljiva našim mlađim korisnicima (Maskenbal, Valentinovo, Halloween, Božić, Uskrs) kroz kreativne radionice kao i realizacija edukativnih radionica. Udruga je trenutno partner na projektu ˝Zajedno protiv nasilja nad djecom i mladima˝ a čiji je nositelj udruga P.G.D.I. iz Belog Manastira s kojom ostvaruju dugogodišnju suradnju na projektima. Još jedan projekt koji se treba spomenuti je ˝Ruka prijateljstva˝ financiran od strane EU, a koji je trajao 26 mjeseci i bio itekako prihvaćen.