U prostorijama Općine Kneževi Vinogradi, u četvrtak 15.07.2021. godine održana je dodjela nagrada najboljim osmašima i najboljem srednjoškolcu sa područja općine.

Vrijedne nagrade uručio je općinski načelnik Vedran Kramarić uz pohvale za sve uspjehe te uloženi trud i iskazano znanje te im zaželio uspješan nastavak školovanja.

Za najboljeg osmaša Osnovne škole Kneževi Vinogradi predložena je Leonarda Marodi iz Kamenca, a za najboljeg osmaša Osnovne škole Zmajevac predložena je Nives Mršić iz Zmajevca.

Nagrade su dodijeljene temeljem Programa poticanja obrazovanja na području Općine Kneževi Vinogradi za period 2018.- 2023. godine, a Općina je najboljeg osmaša Osnovne škole Kneževi Vinogradi i Osnovne škole Zmajevac nagradila sa potporom u iznosu vrijednosti kompleta knjiga za slijedeću školsku godinu i tabletima.

Za najboljeg srednjoškolca odabrana je Keresteš Flora iz Kotline, temeljem Javnog poziva za poticanje obrazovanja na području Općine Kneževi Vinogradi za mjeru „Najbolji srednjoškolac“. Njezin odličan uspjeh – prosjek ocjena 5,0 nagrađen je potporom u vrijednosti 1.000,00 kn, laptopom i sezonskom ulaznicom za bazene na SRC Kneževi Vinogradi.