U prostorijama Općine Kneževi Vinogradi, u utorak 26.07.2022. godine održana je dodjela nagrada najboljim osmašima i najboljem srednjoškolcu sa područja općine.

Vrijedne nagrade uručio je općinski načelnik Vedran Kramarić uz pohvale za sve uspjehe, uloženi trud i iskazano znanje, te im zaželio uspješan nastavak školovanja.

Za najboljeg osmaša  na prijedlog Osnovne škole Kneževi Vinogradi proglašena je Dunja Vukoičić iz Kneževih Vinograda, a za najboljeg osmaša na prijedlog Osnovne škole Zmajevac proglašena je Evelin Kolar iz Kotline.

Nagrade su dodijeljene temeljem Programa poticanja obrazovanja na području Općine Kneževi Vinogradi za period 2018.- 2023. godine, a Općina je najboljeg osmaša Osnovne škole Kneževi Vinogradi i Osnovne škole Zmajevac nagradila sa potporom u iznosu vrijednosti kompleta knjiga za slijedeću školsku godinu i tabletima.

Za najboljeg srednjoškolca temeljem Javnog poziva proglašen je Antonio Hibl iz Kneževih Vinograda.   Njegov odličan uspjeh – prosjek ocjena 5,0,  te osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju iz informatike nagrađeno je potporom u vrijednosti 1.000,00 kn, laptopom i sezonskom ulaznicom za bazene na SRC Kneževi Vinogradi.