Etno kuća Martinov

Etno kuća Martinov raj je za odmor u vinskoj prijestolnici Zmajevac. Kao dio općine Kneževi Vinogradi, to mjesto diše u umirujućoj prirodi omeđenoj rukavcima Dunava koji dopiru gotovo do ceste koja je dio biciklističke staze poznate kao ˝Ruta mira˝.

Sadržaj objekta čini vinski podrum sa gatorom kao čuvar domaćeg vina koje se u sklopu boravka može degustirati. Također, uz odlična domaća vina služe se i autohtoni baranjski specijaliteti. Stambeni dio kuće apartmanskog je tipa sa dvije spavaće sobe.

Domaća hrana
Nude se domaće kobasice, kulen, kulenova seka, slanina, šunka, sirevi, ajvar i domaći pekmezi. Uz prilog jelima dolazi sezonsko povrće, krumpir na razne načine te domaće spremljeni kruh koji se može prethodno naručiti. Od ribljih specijaliteta nudi se poznati fiš paprikaš, perkelt, šaran u rašljama, smuđ na orli kao i ostala riblja jela koja dolaze po narudžbi. U mesnu ponudu ulaze raznovrsne peke, kotlovina, gulaš, specijaliteti od divljači, roštilj. Hrana se priprema prema tradicionalnoj recepturi naših predaka koja je sačuvana do danas. Bilo da se priprema u kotliću, na ražnju, tanjurači ili ispod peke; baranjski specijaliteti su pikantni, a dominantan sastojak je paprika.

Domaće piće

  • domaće vino
  • rakija
  • likeri
  • domaći sok od bazge

Smještaj je apartmanskog tipa kapaciteta 6+1. Sastoji se od dvije spavaće sobe+pomoćni ležaj, dnevnog boravka, kupaonice i toaleta te kuhinje.

Mogućnost boravka: noćenje s doručkom, cjelodnevni boravak s noćenjem, najam objekta na nekoliko dana

Svoj boravak možete upotpuniti sportsko-rekreacijskim programom: vožnjom čamcima, veslanjem kanua te priprema jela po narudžbi u prirodi.

 

Kontakt

Adresa — Petefi Šandora 81, Zmajevac
Webhttps://www.etnokucamartinov.com.hr/
Email — swetlanamartinov@net.hr
Telefon — +385 31 325 939, +385 91 564 2325