Kneževa kušaonica

Kneževa kušaonica i Kneževa rakija dio su ponude Udruge proizvođača rakije iz voća – UPRIV, koja je osnovana 2007. godine s ciljem promicanja Baranje i proizvodnje izvornog baranjskog proizvoda-rakije od voća. Kako bi konačni proizvod bio što kvalitetniji, proizvodnja je limitirana, a rakije se proizvode samo od prvoklasnog voća. Svojim kupcima i gostima nude vrhunske rakije (dunja, kajsija, šljiva, jabuka, kruška, lozovača i travarica) te vrhunske likere (višnja, kajsija, borovnica, limun) koji se rade po recepturi staroj 100 godina.

Zbog limitiranih količina proizvoda, Kneževe rakije se isključivo mogu kupiti u Kneževoj kušaonici – mali zamak u sklopu kojeg destilerija čuva svoju tajnu proizvodnje vrhunskih voćnih rakija na tradicionalni način, baš onako kako su to činili naši djedovi. Poslužena za velikim okruglim stolom, u polumraku kušaone, Kneževa rakija Vas vraća u neka stara, davno zaboravljena, prošla vremena.

Kneževa kušaonica je otvorena za unaprijed najavljene grupe od najmanje 5 osoba, te nudi mogućnost degustacije i kupnje nekoliko vrsta vrhunskih voćnih rakija i likera.

Kontakt

Adresa — Ulica Lipa bb, Kneževi Vinogradi
Webhttp://www.upriv.hr
Email — knezeva.kusaonica@gmail.com
Telefon — +385 95 313 1111, +385 99 212 2547