Obavijest mještanima dijela naselja Karanac u kojem je izgrađen sustav odvodnje

Obavještavamo mještane dijela naselja Karanac u kojem je tijekom 2019./2020. godine izgrađen sustav odvodnje, a koji su korisnici sustava javne vodoopskrbe, da su ishođenjem uporabne dozvole od strane investitora Baranjski vodovod d.o.o. stečeni uvjeti za priključenje na sustav javne odvodnje.

Tvrtka Baranjski vodovod d.o.o. će u narednom razdoblju svim registriranih korisnicima dostaviti Ugovore na potpis, a sam priključak mogu izvesti samostalno sukladno tehničkim uvjetima.

Svi zainteresirani mještani koji do sada nisu bili korisnici javne vodoopskrbe (vodovoda) ne mogu se priključiti na sustav odvodnje, dok se ne priključe na javni vodovod.

Vlasnik objekta koji se priključuje obvezuje se izvršiti pripremne radove za izradu priključka na svojoj nekretnini o svom trošku, a Općina Kneževi Vinogradi u potpunosti financira trošak za priključenje građevine na sustav javne odvodnje Baranjskom vodovodu umjesto vlasnika
objekata, kao što je to bio slučaj i u Kneževim Vinogradima, odnosno trošak priključenja za vlasnike je BESPLATAN.

Također, ovim putem napominjemo da Općina Kneževi Vinogradi u svim naseljima Općine sufinancira i trošak priključenja na javnu vodoopskrbu (vodovod), a svi zainteresirani zahtjev za priključenje podnose tvrtki Baranjski vodovod d.o.o.

Za sve dodatne informacije oko priključenja na sustav odvodnje i vodoopskrbe molimo da se obratite tvrtki Baranjski vodovod d.o.o. osobno ili na tel. 031/790-505.

Obavijest za priključenje na odvodnju Karanac – HR

Obavijest za priključenje na odvodnju Karanac – HU